Teljes körű fogászati ellátás

Célunk, hogy fogászatunkon teljes körű ellátást tudjunk biztosítani pácienseinknek. A szakértelem, a barátságos környezet és a fájdalommentes kezelés a legfontosabb, hiszen, számunkra az Ön mosolya a legfontosabb.

Fogszabályozás

A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikájának a kialakítása, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése, amelyek a fogak, és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhatnak.
Tovább információk erről: fogszabályozás
szájsebészet budapest

Szájsebészet

A szájsebészet elsősorban a fogak és az állcsontok betegségeivel foglalkozik. Orvosaink, amennyiben lehetséges, a fogmegtartó sebészeti beavatkozásokat választják.
Kapcsolat
gyökérkezelés budapest

Gyökérkezelés

Amikor a fog belső lágy része – a pulpa – megsérül, akkor minden esetben szükséges a foggyökér kezelése ahhoz, hogy a fog megtartható legyen. Ellenkező esetben, kínzó fájdalmak közepette, a fog hamarosan kihullik.
Kapcsolat
fogmegtartó fogászat

Fogmegtartó fogászat

A fogmegtartó fogászat illetve kezelés célja, hogy az eredeti fogat mentsük meg. Nem lehet cél a fog eltávolítása abban az esetben, ha találunk olyan fogászati beavatkozást amellyel megmenthető az eredeti fog.
Kapcsolat
fogékszer budapest

Fogfehérítés, Fogékszer

Napjainkban a másokra gyakorolt hatásunk, különös tekintettel az első benyomásra, fontosabb, mint eddig bármikor. Sikereink, ezáltal életminőségünk színvonala múlhat rajta.
Kapcsolat
fog implantátum

Fogpótlás, Fog implantátum készítés

Önfeledten mosolyoghat a világra. Saját maga számára is olyan érzés lesz, mintha eredeti fogait kapta volna vissza. Olyan életminőség változást nyer ezzel, amit Ön jogosan megérdemel.
Kapcsolat
fogkő eltávolítás

Fogkő eltávolítás

Tudta, hogy a fogkő nem csak esztétikai probléma, de súlyos szövődményei lehetnek? A rendszeres fogkő eltávolítás elengedhetetlen. Fogkő eltávolítás gyors és fájdalommentes.
Kapcsolat
esztétikus fogpótlás

Esztétikus fogpótlások

Az esztétikus fogpótlás feladata nemcsak a hiányzó fogak pótlása, hanem a működési és esztétikai zavarok kezelése, valamint a fogvesztés miatt később kialakuló elváltozások megelőzése.
Kapcsolat

Miért válassza a Kávin Dental-t?

Célunk, hogy fogászati rendelőnkben nyugodt, barátságos környezetet teremtsünk pácienseink részére. Fájdalommentes kezeléssel biztosítsuk a pozitív élményeket, hogy visszatérő vendégként a jövőben minket válasszanak.

Szakképzett szakorvosok

A 10 szakorvosunk a legmagasabb szinten végzett az egyetemen. Számunkra a kiemelkedő szaktudás a legfontosabb, hiszen így nyújtható a legtökéletesebb orvosi ellátás. Ha Ön elégedett, mi is azok vagyunk.
Meet our dentists

Prémium minőségű eszközök

Legújabb és legmodernebb eszközeink segítségével könnyen, gyorsan és fájdalommentesen tudjuk orvosi ellátást biztosítani. Orvosaink mindig napra készek, és a legújabb technikákat alkalmazva végzik a dolgukat.
Check out our materials

Fájdalommentes kezelés

A Kálvin Dental fogorvosi rendelő és ügyelet számára kiemelkedően fontos, hogy megteremtsük a barátságos, nyugodt légkört amiben a páciens jól érzi magát. Kiemelten fontos számunkra, hogy a kezelés fájdalommentes legyen.
More about equipment

Szakképzett asszisztensek

Asszisztenseinket is válogattuk össze, hogy a szaktudásuk kiemelten magas legyen. Minden lépésben támogassák az orvosokat, így biztosítva a zökkenőmentes és gördülékeny fogászati kezelésben résztvevő páciens nyugalmát.
Meet our team

100% elégedettségi mutató

Több mint 4 éves múltra tekint vissza a Kálvin Dental története, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy pácienseink szinte kivétel nélkül elégedett távoztak az orvosi székből. Visszajáró vendégeink elégedetten csettintenek egy-egy kezelés után.
More about kids services

Több ezer elégedett páciens

Mi is voltunk már vásárolni, áruházban vagy hotelben, így tudjuk, ha valahol elégedettek vagyunk, oda visszajárunk. Ez az elv hajt minket is! Amennyiben Ön elégedett velünk, mi is elégedetten vagyunk! De addig nem pihenünk.
Read testimonials

Hívjon minket bizalommal!

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

Orvosaink

Fogászati rendelőnkben kiemelkedő szaktudású orvosaink mind a legjobbak a szakterületükön. Nincs olyan fogászati eljárás amire ne lenne a Kálvin Dentalban szakorvos.

Kapcsolat

Fogászat címe:

Budapest, Üllői út 16/B, 1085

Parkolási lehetőség

Free Parking Lot on 125 Rock Street

Hívjon minket

+3620-315-28-84

Email

ejjelnappalifogaszat@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Szombat………… 09:00 – 19:00
Vasárnap ……… Zárva